Ledarskapsutbildning

Aiming for diversity

Chef och ledarskapÄr du redo att leda för en ökad mångfald?

Rollen som chef och ledare har stor betydelse för att skapa en god företagskultur och ökad mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder er en chef- och ledarskapsutbildning som utgår från vad ni som chefer kan göra för att vara kulturbärare och inspiratörer i arbetet för mångfald.

 

Ni får även tips och råd för hur ni kan arbeta med jämställdhet- och mångfaldsintegrering på arbetsplatsen.

 

Målgrupp och Förkunskaper: Seminariet riktar sig till chefer, rekryterare, HR, ledningsgrupper och styrelser. Inga förkunskaper krävs för grundläggande kursen.

Omfattning/ Tid: Halvdag (finns även som heldag)

Plats: eQuals lokaler, utbildningssal Blå hallen, Vasagatan 11, mitt i city, ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express, hitta hit >> eller enligt överenskommelse

Kursavgift: Enligt offert. I priset ingår fika och kursmaterial.

Föreläsare: Gina Sharro, jurist och mångfaldskonsult, eQuals AB.

Gina Sharros kompetens är unik och oslagbar. Hon är utbildad jurist och arbetar sedan 2005 som konsult med utbildning, organisations- och ledarskapsutveckling inom mångfald, jämställdhet och arbetsmiljö, såväl inom privat som offentlig verksamhet. Hon har erfarenhet från medling, fackliga förhandlingar samt processföring i diskriminering- och arbetsrättsliga mål. Gina har författat artiklar, utvecklat verktyg, metoder, utbildat konsulter, certifierar samt utbildar inom Equality and Diversity Management programmet på Lunds Universitet.

[ssba]

Utbildningens innehåll och fokus

Ledarens roll
Övningar
Lagar och regler

Anmäl dig här

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Tjänster

Våra konsulttjänster underlättar verksamheters arbete med att initiera eller utveckla jämställdhet-, mångfald- och arbetsmiljöarbetet, kartlägga verksamheter, upprätta jämställdhet- och mångfaldsplaner, kvalitetssäkra rekryteringsprocesser, utbildningar och ledarskap- och organisationsutveckling.

 

För mer info klicka på Q.

Utbildningar

Vi håller inspirerande och kompetenshöjande föredrag, seminarier och workshops. Vi utbildar ledningsgrupper, HR, personalansvariga och konsulter inom mångfald, jämställdhet, diskriminering och arbetsmiljö. Ni erbjuds även skräddarsydda utbildningar.

 

För mer info klicka på Q.

Expertis

Vi hjälper er att integrera jämställdhet, mångfald och arbetsmiljö i det praktiska arbetet ute i verksamheten samt att uppfylla arbetsgivaransvaret enligt gällande rätt. Ni erbjuds även diplomerande och certifierande utbildningar inom jämställdhet, mångfald och likabehandling.

 

För mer info klicka på Q.